Om forfatteren

Mitt navn er altså Lars Volden. Jobber for tiden som presse og informasjonsassistent ved Forsvarets operative hovedkvarter på Reitan, i nærheten av Bodø. Har lenge interessert meg for skriving, og Volden-rapportene er stedet jeg legger ut tidligere og nye tekster.

I tillegg til tekst har jeg siden ung alder vært glad i film og filmproduksjon. Har tidligere laget en dokumentarfilm som heter Medias Makt, samt filmet reportasjer og reklamefilmer med Daniel Gauslaa for Norges Speiderforbund. Du vil forhåpentligvis finne noen filmsnutter på denne siden, og du skal ikke se bort ifra at det kommer en og annen filmanmeldelse. Har spesielt en lidenskap for den britiske agenten James Bond.

Mine interesser er da selvfølgelig populærkultur, digitale medier, samfunnsliv og alt det innebærer. Blir derfor en del skriving om dette samtidig som det blir noen tekseter og eget liv og egne prosjekter – og tanker selvfølgelig.

Fra tidligere har jeg jobbet for Norges speiderforbund, sommeren 2012. Her utviklet jeg medlemssidene samt filmet fire infotaimentfilmer til Speidertinget 2012 (bildet). Har også vært aktiv speider siden 2003.

Lars Volden i Nyhetsstudio u. farger

Har også bakgrunn fra Åsrevyen 2012 hvor jeg var skuespiller og revysjef. Høsten 2011 startet jeg å jobbe som journalist i Østlandets Blad. Der jobbet jeg i et år samtidig som jeg gikk siste år på Ås VGS. Min interesse for digitale medier/kommunikasjon og blogg kom i hovedsak imens jeg var utvekslingsstudent i Cambridgeshire, England i 2. klasse på VGS. I tillegg til å være værnepliktig i Forsvaret arbeider jeg med Leirradioen på Stavanger 2013. Har jobber jeg som redaksjonsleder for radioens kveldssending, og jeg har fire redaksjonsmedlemmer under meg i staben.

428068_10150608974889930_1133459358_n

Fra Åsrevyen 2012. FOTO: Audun Braastad.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s